SPECIALE EVENEMENTEN OP HET WATER

ZEIL CHALLENGE

Zeil Challenge

Zeil Challenge

Een zeilschip besturen is niet het werk van één persoon, het vereist teamwork om je doen te bereiken.

De deelnemers krijgen bij het inschepen een briefing over het zeilen in het algemeen, de verschillende termen, de diverse taken,…

Eenmaal op zee worden uw genodigden de zeilmanoeuvres bondig bijgebracht, met als doel in Team, het 14 tot 16 meter zeiljacht zelfstandig te kunnen sturen.

Uw genodigden zullen de zeilen hijsen, overstag gaan, de GPS gebruiken, het roer in handen nemen, rekening houden met stroming, golven, zandbanken,...

De teams op de jachten worden ingezet voor het uitvoeren van alle taken aan boord (roer, zeilen, navigatie).

De deelnemers zullen samenwerken en coördineren om de boot naar het doel te varen. Er wordt regelmatig van post gewisseld zodat iedereen alles aanleert. In de namiddag (indien hele dag), kan er dan een regatta gevaren worden.

Onze zeiljachten zijn minimum 40 voet (12,5 meter), gaan tot meer dan 50 voet (16meter) en bieden plaats van 8 tot sommigen 14 personen.

Zulke boten zullen een pak extra ”cachet” geven aan uw evenement daar deze een stuk groter zijn dan de “gewone” jachten (die meestal maar 8 à 9 meter lang zijn).

In vergelijking met hun kleinere types zijn onze jachten volkomen zeewaardig en voldoen zij aan de strengste normen om uw mensen op een zeer veilige manier, onder alle weersomstandigheden een leerrijke ervaring bij te brengen.

Vraag vrijblijvend meer inlichtingen