Over Nuquest Events

Visie en missie van Nuquest Events

Nuquest Events wenst exclusieve en unieke nautische activiteiten toegankelijk te maken voor particuliere en bedrijfsgebonden consumenten, legt daarbij de nadruk op een totale beleving en betrekt elke participant in de activiteit binnen zijn of haar eigen ritme en grenzen.

Zij die een nieuwe passie ontdekken zullen daarbij hun grenzen verleggen.

In de ogen van velen maken onze activiteiten deel uit van hun dromen; maak met Nuquest Events deze dromen waar.

Over alles biedt Nuquest Events een organisatie aan voor seminarie/hotel, catering, vervoer, en/of aanvullende activiteiten zoals initiaties golf of helikoptervliegen en vele andere landactiviteiten, waarbij zelf handelen, het moto is.

Nuquest Events - Laurent Wolters

Sinds kindertijd al een fervente watersporter en in het bezit van het brevet Yachtman studeerde ik graduaat evenementen organisatie. Nuquest is ontstaan door het samenvoegen van al deze kennis en is uw garantie voor een unieke en voornamelijk veilige belevenis op zee met aandacht voor details en klantentevredenheid. Laurent Wolters

Vraag vrijblijvend meer inlichtingen:


Nuquest Events operationeel

  • Nuquest Events belichaamt een waaier van activiteiten die worden ingevuld door haar eigen partners, met eigen “state of the art” Zeil- of Motorjachten en met goed opgeleide schippers.
  • Nuquest Events staat in voor een perfecte uitvoering van nautische incentive- en recreatieprojecten aan de Belgische, de Noord Franse en de Zeeuwse kust.
  • Nuquest Events streeft naar “to date professionalisme”, werkt alleen met gecertifieerde schippers en gekeurde schepen.
  • Nuquest Events onderscheid zich in deze aanpak van andere spelers in deze sector en garandeert hierdoor een maximale veiligheid voor haar klanten, zij het voor 6 passagiers of een team van + 200 personen.
  • Nuquest Events biedt nautische formules die jou of je TEAM bijblijven in beleving en ervaring, en die het verschil maken op het terrein van de educatieve recreatie.
  • Om je dit alles te kunnen verzekeren biedt Nuquest Events in de kantlijn straks een kwaliteitslabel aan, waarin haar charter naar haar klant verzegeld wordt.

De Nuquest troeven

Nuquest Events Symbol
Professionele schippers in het bezit van de door de overheid opgelegde certificatie.
Nuquest Events Symbol
De nieuwste en grootste jachten van de Belgische en Nederlandse Kust, gekeurd voor commercieel verhuur.
Nuquest Events Symbol
Met alle aandacht voor uw comfort en veiligheid tijdens het ganse traject van het project.
Nuquest Events Symbol
Uw event georganiseerd van A-Z (ook seminarie, catering,…) met specifieke aandacht voor details.
Nuquest Events Symbol
Transparante prijzen, zonder verrassingen op de saldofactuur.
Nuquest Events Symbol
Een super gemotiveerd team die uw genodigden begeleiden in het NL, FR & EN.
Nuquest Events Symbol
Een prachtige nautische basis in het midden van de 2de grootste jachthaven van Europa met 500 gratis parkeerplaatsen, restaurant, douches, seminariezalen.
Nuquest Events Symbol
Of met vertrek of aankomst over gans de Belgische, Zeeuwse of Noord Franse kust.

Tevreden klanten

Tevreden klanten vragen vaak dezelfde approach en kwalitatieve afhandeling van andere privé- of corporate events. Via een netwerk van geselecteerde partners die onze kwaliteitswaarden delen, kunnen wij ook aan deze vragen voldoen, vraag gerust na wat wij voor u hiervoor kunnen betekenen.

Enkele cases

Koddaert
Inauguration Event

Openingsweekend tennis court Koddaert met bezoek zijne hoogheid Prins Laurent van België, feestelijke inwijding met 600 genodigden te Torhout.

A&E
Security Client Event

Diverse workshops & seminars, panelgesprek over de hot topics in de veiligheidssector dmv. professionele moderator, walking dinner met networking corners voor 120 key clients en high potentials te Brugge.

Sodexo Management
Coaching & Teambuilding

Belgisch management team in strategic meeting & management coaching seminar, aangevuld met culinaire topper en actieve teammotiverende opdracht.

Vraag vrijblijvend meer inlichtingen: