Vaaropleiding: Yacht coaching

Een boot kopen gaat makkelijk…

Je gaat voor een droom, die je met een beetje trots wil delen met velen en waarvan je jaren wil genieten. Ervaring op je schip door het water is echter geen pakket dat je als een optie op je boot kan bijbestellen.

De opbouw van “bootervaring” vraagt veel tijd, die de meeste nieuwe booteigenaars onvoldoende hebben. Een dag aan boord wordt daardoor vaak een “avontuur” voor eigenaar en genodigden, waarvan de afloop niet altijd goed werd ingeschat.

NUQUEST Events biedt Yacht Coaching aan, complementair aan theoretische of praktische opleidingen. Het begint daar, waar voor de meeste kajuitzeilers de opleiding afgerond werd. Het leert je kennis omzetten in ervaring, geeft je vertrouwen in wat je zo graag zou willen kunnen en maakt je bewust van al de dingen waar je eens op het water, moet op letten.

In drie coaching modules biedt NUQUEST Events Yacht Coaching de leidraad om praktische kennis aan boord en door het water meer vorm en zekerheid te geven voor nieuwe schippers.

Dit kan op jouw schip in je gekende vaargebied en dit kan op een Zeiljacht uit onze vloot, op de Westerschelde en aan de Belgisch-Nederlandse kust.
Ontdek het plezier van meer kennis en ervaring op het water die jou een betere garantie bieden naar het engagement dat je neemt als schipper voor je passagiers.

Nuquest Events biedt YACHT COACHING “op maat”, ver weg van de courante budget groepssessies voor 8 tot 10 personen, waarbij kostbare tijd verloren gaat aan herhaling van steeds hetzelfde.

De Coaching wordt gegeven door professionele jacht schippers, in het bezit van de door de overheid opgelegde certificatie. Zij kan in de Nederlandse, Franse, Engelse of Duitse taal.

Zij maken gebruik van de nieuwste en grootste zeiljachten aan de Belgische Kust, ingeschreven en gekeurd voor de commerciële vaart, waaronder een Hanse 45, een Dufour 50 en een Bénéteau Océanis 60.of 64

Nuquest Events Yacht Coaching - modules

De Yacht Coaching wordt aangereikt in drie praktische modules:

Competent Crew

1 dag

Day Skipper

1 tot 2 dagen

Coastal Skipper

1 tot 2 dagen

  • Locatie: Zeeland, Belgisch-Nederlandse kust.
  • Yacht: Aan boord van uw schip of op een Nuquest Events jacht.
  • Dagtarief: €500 excl. btw (excl. huur Nuquest Events jacht)

Alle Nuquest Events jachten zijn 100% zeewaardig en gekeurd voor de commerciële vaart.

YES!

Ik wil hier meer over weten:


Deel deze pagina op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Gelijkaardige activiteit