Zeil initiatie en regattas voor bedrijven

Zelf aan het roer tijdens een zeilinitatie op zee

Uw bedrijfspartners en klanten inleiden in een prestige teamsport: het zeilen

Uw genodigden worden in een handomdraai ingeleid tot de finesses van de zeilsport om zo de diverse taken aan boord te kunnen uitvoeren en naar het vooropgestelde doel te varen. Net als in de bedrijfswereld is teamwork en flexibel inspelen op veranderende situaties bij het runnen van een zeilschip essentieel! De zee is voor de meesten een onvertrouwde omgeving, wat een extra boost is voor de teamspirit!

De deelnemers krijgen bij het inschepen een briefing over het zeilen in het algemeen, de verschillende termen, de diverse taken,… waarna de vloot, gezamenlijk, naar de open zee vertrekt. Uw genodigden zullen de zeilen hijsen, overstag gaan, de GPS gebruiken, het roer in handen nemen, rekening houden met stroming, golven, zandbanken,… Elke post zal dan correct moeten leren samenwerken en coördineren met de anderen om de boot naar het goede doel te varen. Er wordt regelmatig van post gewisseld zodat iedereen alles aanleert.

Onze zeiljachten zijn minimum 40 voet (12,5 meter), gaan tot maar liefst 64 (20 meter) voet en bieden plaats van 8 tot sommigen 14 personen. Zulke boten zullen een pak extra ”cachet” geven aan uw evenement daar deze een stuk groter zijn dan de “gewone” jachten (die meestal maar 8 à 9 meter lang zijn). In vergelijking met hun kleinere types zijn deze unieke jachten volkomen zeewaardig en voldoen zij aan de strengste normen om uw mensen op een zeer veilige manier, onder alle weersomstandigheden een zeer leerrijke ervaring bij te brengen.

Aan boord zorgen wij voor snacks, fruit en diverse soft drankjes. De terugkeer in de haven wordt gevierd met een glas champagne Monopole Heidsieck Silver Top voor iedereen.

Dit programma is mogelijk vanuit onze basissen in Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge, Cadzand en vanuit heel Zeeland.

Dit programma reeds vanaf 145€pp ex. BTW (halve dag) of vanaf 185€pp ex. BTW (hele dag, incl. lunch) en mogelijk vanuit al onze locaties zoals ook in het buitenland.

Sfeerbeelden (klik om galerij te openen):

YES!

Ik wil hier meer over weten:Deel dit event op social media