Zeil initiatie / bedrijfs regatta

In deel 1 worden uw genodigden de zeilmanoeuvres bondig bijgebracht, met als doel het 12 tot 16 meter zeiljacht zelfstandig te kunnen sturen. Uw genodigden zullen de zeilen hijsen, overstag gaan, de GPS gebruiken, het roer in handen nemen, rekening houden met stroming, golven, zandbanken,… Elk team per jacht wordt nog eens onderverdeeld in 3 kleinere teams zodat elke genodigde welbepaalde taken krijgt (roer, zeilen, navigatie). Elke post zal dan correct moeten leren samenwerken en coördineren met de anderen om de boot naar het doel te varen. Er wordt regelmatig van post gewisseld zodat iedereen alles aanleert.

Tijdens deel 2 van deze dag komt het er op aan om in een regatta uw kennis te meten met uw collega’s. Net zoals in de echte zeilsport wordt over verschillende manches uitgemaakt wie het beste team is. Een echte initiatie zeilen op zee als teambuilding of incentive om nooit meer te vergeten!

Dit programma reeds vanaf 185€ pp ex. BTW (inclusief lunch), of vanaf 145€ pp ex. BTW (halve dag) en is mogelijk vanuit al onze locaties, ook buitenland.

Sfeerbeelden (klik om galerij te openen):

YES!

Ik wil hier meer over weten:Deel dit event op social media