Zeilen op klippers in Zeeland

In dezelfde tijd dat u van Brussel of Antwerpen naar de kust rijdt, kan u evengoed een heel andere omgeving opzoeken, namelijk die van de Zeeuwse binnenwateren met zijn typische platboden klippers. Onder leiding van de schipper, laten we uw genodigden zoveel mogelijk actief deelnemen zodat zij een echte leerrijke initiatie beleven waarbij zelf handelen het sleutelwoord is.

De professionele schipper die altijd meevaart, geeft alle uitleg en motiveert de deelnemers om de zeilen te hijsen, overstag te gaan, het roer in handen nemen, rekening houden met stroming, golven, zandbanken,… We varen dan in het natuurreservaat de Oosterschelde en langs de Deltawerken, Neeltje Jans, het is zalig genieten van de vele uitgestrekte uitzichten land en zee.

Natuurlijk, indien de deelnemers niet willen meehelpen maar enkel willen genieten van een zeiltocht op een exclusieve klipper, zal de crew alles in handen nemen en ervoor zorgen dat dit mogelijk is! Een optie is om als afsluiter de schepen naast elkaar voor anker te leggen en een BBQ te houden wat altijd feestelijks is.

Dit programma reeds vanaf 120€ pp ex. BTW, dit voor een hele dag met lunch aan boord!

Sfeerbeelden (klik om galerij te openen):

YES!

Ik wil hier meer over weten:Deel dit event op social media