Teambuilding zeilen en RIB powerboat

Combinatie zeilen op zee en Powerboat, om nooit meer te vergeten!

Tijdens deze dag combineert u 2 nautische toppers: bij het actief zeilen leren uw genodigden in een handomdraai de finesses van de zeilsport om zo de diverse taken aan boord te kunnen uitvoeren en naar het vooropgestelde doel te varen.

Net als in de bedrijfswereld is teamwork en flexibel inspelen op veranderende situaties bij het runnen van een zeilschip essentieel! De professionele schipper die altijd begeleidt, geeft alle uitleg en laat de deelnemers zo goed als zelf met het jacht varen. Uw genodigden zullen de zeilen hijsen, overstag gaan, de GPS gebruiken, het roer in handen nemen, rekening houden met stroming, golven, zandbanken,…

Tijdens de zeilinitiatie volgt het summum voor wie van Water, Snelheid en Kick houdt.

De teams aan boord van elk zeiljacht worden door onze offshore RIB’s (Rigid Inflatable Boat) van minstens 250PK opgehaald om de zee te ontdekken tegen volle snelheid, een echte adrenaline shot tijdens het kalmere zeilen. Vollop avontuur met het overstappen op zee van het een naar het ander! Natuurlijk gebeurt dit op een uiterst veilige manier. Uw genodigden zullen dan de, voor de meeste mensen “ongekende” zee, op 2 totaal verschillende manieren beleven en zullen er binnen 10 jaar nog over praten!

Dit programma is mogelijk vanuit onze basissen in Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge, Cadzand en vanuit heel Zeeland of zelfs Antwerpen.

Dit programma vanaf 220€pp (halve dag) of vanaf 280€pp (hele dag, incl. lunch) en mogelijk vanuit al onze locaties

Sfeerbeelden (klik om galerij te openen):

YES!

Ik wil hier meer over weten:Deel dit event op social media