Teambuilding zeilen en wavekarting

Combinatie zeilen en Wavekarting voor uw beste partners

Een dag volledige actie : uw genodigden worden in een handomdraai ingeleid tot de finesses van de zeilsport om zo de diverse taken aan boord te kunnen uitvoeren en naar het vooropgestelde doel te varen. De deelnemers krijgen bij het inschepen een briefing over het zeilen in het algemeen, de verschillende termen, de diverse taken,… waarna de vloot, gezamenlijk, naar de open zee vertrekt. De professionele schipper die altijd meevaart, geeft alle uitleg en laat de deelnemers – onder zijn begeleiding – zo goed als zelf met het jacht varen.

Uw genodigden zullen de zeilen hijsen, overstag gaan, de GPS gebruiken, het roer in handen nemen, rekening houden met stroming, golven, zandbanken,…

Dit wordt gecombineerd met Wavekarting waarbij alle deelnemers per 2 of per 3 op de Wavekarts leren manoeuvreren, met respect voor anderen door de havengeul en op zee varen, de golven trotseren,… !

Onze begeleiders varen met aparte security-boten voorop. Eenmaal op zee kunnen we gas geven en wordt er een parcours van een 30-tal km afgelegd waarbij de begeleider de juiste koers aanwijst.

Dit programma reeds vanaf 290€ pp ex. BTW (inclusief lunch), enkel mogelijk vanuit Cadzand, naast Knokke-Heist

Sfeerbeelden (klik om galerij te openen):

YES!

Ik wil hier meer over weten:Deel dit event op social media